Slager Hagelaar in Helmond valt in de prijzen!

Op 19 september 2012 vonden tijdens de Slavakto de Internationale ambachtelijke vakwedstrijden plaats. Slager Hagelaar heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Zijn ambachtelijke Rauwe ham, runderrookvlees en boerenmetworst chorizo zijn bekroond met GOUD en GOUD met STER, waarmee is aangetoond dat deze tot de beste van Nederland behoren!

Vakwedstrijd

De Internationale Slavakto vakwedstrijden staan bekend als de meest prestigieuze in slagersland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op onder andere smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Deze criteria hebben alles te maken met hoe u als consument de producten waardeert.

Ambacht

De ambachtelijke slager onderscheidt zich door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten. Slager Hagelaar benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit, heeft de slager met deze Internationale Slavakto vakwedstrijden daadwerkelijk bewezen.