Slagerij Hagelaar

Slagerij Hagelaar

bedrijfs­barbecue

Of het nu midden in de zomer is of een koudere maand, een bedrijfsfeest afsluiten met een compleet georganiseerde barbecue kan altijd!

Kom gezellig samen met collega's om de band met elkaar te versterken. Wij verzorgen graag de culinaire invulling van de party.

"Slagerij Hagelaar is de barbecue-expert van het Zuiden!"

Afbeelding

het bedrijf vieren met uw collega's

Er is geen betere manier om samen met de collega’s het bedijrf te vieren dan een volledig verzorgde barbecue op de zaak. Slagerij Hagelaar is de barbecue-expert van het Zuiden. Wij verzorgen complete barbecues compleet en gemakkelijk bij u op locatie. Complete barbecuebestelling vanaf 20 personen kunnen bezorgd worden.

volledig voorzien

Om u nog meer te ontzorgen verhuren wij ook complete barbecues met gas, tangen en vorken. Kies voor uw bedrijfsbarbecue uit onze geselecteerde pakketten of neem contact met ons op om een volledig op maat geselecteerd vleesassortiment te grillen.

Afbeelding

Afbeelding

samen grillen

Geniet met uw collega’s van onze heerlijke salades. Speciaal opgemaakt voor bedrijfsbarbecues. Leg daarna samen gezellig ambachtelijke stukken vlees op de gril. Wij hebben voor iedere smaak een ambachtelijk stukje vlees. Wij hebben genoeg variatie om iedereen tevreden te stellen tijdens iedere bedrijfsbarbecue.