Slagerij Hagelaar

Slagerij Hagelaar

Vers vlees

Wij hechten veel waarde aan het ambacht, het uitsnijden van vleesdelen en de juiste bestemming van het vlees.
​​​​​​​Dat maakt dat u nog echt ouderwets kunt genieten van een lekker stukje vlees.


Bestel online 


"Wij verwerken het vlees van kop tot staart. Zo weten wij precies ‘wat voor vlees wij in de kuip hebben’." - Slagerij Hagelaar

Afbeelding

Rundvlees­specialist

Onze eigen runderen grazen op het land en dat proeft u!

Dat wij bijzonder trots zijn op ons rundvlees heeft u vast wel eens gemerkt. Onze runderen grazen op het land en dat proeft u! Ze zijn afkomstig van boeren uit de regio. Rust en nostalgie zijn de kenmerken, klaver en lekker mals gras de ingrediënten. Ons rundvlees is bovenal lekker en voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet u dat u bij ons altijd verzekerd bent van een veilig, vertrouwd én vooral lekker stukje rundvlees. Wij snijden graag een lekker biefstukje voor u af.

100 % ambachtelijke slager

Varkensvlees

Uit de regio!

Het doel van Kuijpers Farmers en de Heyde hoeve is om onze eigen varkens af te zetten in de regio. Het boerenbedrijf ligt in Deurne, dus vlees uit de regio! Kuijpers is een boer die wel heel dichtbij de natuur staat. Zijn liefde voor mens en dier draagt hij helemaal uit. Door die passie is hij heel nauw betrokken met alles wat het boerenleven hem biedt.

De Heyde Hoeve is een coöperatie van varkenshouders met een missie. De boeren van de Heyde Hoeve hebben de ambitie het allerlekkerste varkensvlees te leveren met de best mogelijke zorg voor dier en omgeving.

Heyde Hoeve Duroc varkens zijn rood bruin gekleurde varkens met hangende oren. Heyde Hoeve varkensvlees is van uitstekende kwaliteit. Het Duroc-ras, zorgt voor mooi gemarmerd vlees. Dit vlees is lekker mals en sappig met een volle, pure smaak. Dat wordt genieten van varkensvlees met de smaak van vrüger!

Afbeelding

Meer ruimte voor de varkens  Meer daglicht ✓ De biggetjes liggen langer bij de zeug (moeder) ✓ Dagelijkse verstrekking van ruwvoer ✓ Veel speeltjes in de stal voor de varkens ✓ Transparantie, een ieder kan gevraagd en ongevraagd komen kijken! ✓ Meer intermusculaire vetten voor optimale smaak van het vlees. ✓ Alle stallen zijn green-label


Bestel online 


Afbeelding

Kip­specialiteiten

Wij hebben een compleet assortiment kipproducten. Dagvers en lekker mals, ook voor uw gebraden kipkluifjes, kant en klare kipsaté kunt u bij ons terecht. Op het gebied van de kwaliteitsbewaking loopt Nederland in de Europese Unie voorop. De Integrale Keten Beheersing (IKB) zorgt ervoor dat kippen- en kalkoenvlees van goede kwaliteit op het bord van de consument terechtkomt.

Het IKB-certificaat

Uitgangspunt van de IKB regeling is het transparant maken van de productieketen. Dit wordt bereikt door constante uitwisseling van informatie tussen de verschillende schakels in de keten van de fok- en opfokbedrijven, via de vermeerderaars en de broederijen tot en met de slachterijen en de uitsnijderijen. Bovendien stelt IKB aan alle stappen van het productieproces strenge kwaliteitseisen. Deelname aan het IKB-systeem geschiedt op vrijwillige basis. Overtreding van de regels kan leiden tot verlies van het IKB-certificaat.

Worstmakerij

Bereid uit verse grondstoffen en specerijen

In onze worstmakerij produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen. De ambachtelijkheid en de smaak van vroeger proeft u erin terug. Alles wat wij maken doen wij met liefde voor het vak. Door de jaren heen hebben wij onze eigen smaak ontwikkeld. Onderstaand een greep uit onze eigengemaakte producten. 

Gekookte worst 
Hausmacher 
Rookworst 
Berliner 
Bloedworst 
Lunchworst 
Boerenmetworst 
Snijworst 
Grillworst


Vleeswaren

In onze winkel vindt u iedere dag een ruim assortiment aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse zult tot onze veel verkochte ‘gouden’ rauwe ham. Veel producten maken wij zelf op ambachtelijke wijze. Voor vleeswaren met een echte ouderwetse smaak is het belangrijk om daar de tijd voor te nemen. Zo kan het op natuurlijke manier rijpen en komen smaak en geur het best tot hun recht.

Hieronder een greep uit ons assortiment bijzondere vleeswaren..

Gouden rauwe ham
Op natuurlijke wijze gerijpte ham, meermalen met goud bekroond.

Berliner leverworst
Een product waar wij bijzonder trots op zijn, puur van smaak en heerlijk zacht.

Eigengemaakte hausmacher
Dat lekker niet duur hoeft te zijn bewijst onze hausmacher, lekker voor op de boterham of zo uit het vuistje, eet smakelijk!

Zult
Volgens oud recept in onze eigen worstmakerij gemaakt, heerlijk fris en lekker pittig.

Rookvlees
Een ouderwets kwaliteitsproduct dat nog origineel gezouten, gedroogd en gerookt wordt.

Achterham
Heerlijke sappige ham met een fijne kruidenmelange, echt een aanrader!